Skrota bilen eller hitta delar på skroten i Stockholm

Stället där man kan skrota sin bil i Stockholm har flera tjänster att erbjuda. Där kan man köpa många olika bildelar som plockats från bilar innan de skrotas.

Anders älskade att hålla på och meka i garaget, och hjälpte vänner så snart deras bilar krånglade. Men det han hoppades på, var att någon gång i framtiden hitta sin drömbil, och själv fixa den till perfektion. Just nu höll han på med en gammal Volvo och det var också riktigt kul.

När en del saknades i samlingen gjorde han som han brukade, han åkte till skroten. Där var han ett känt ansikte och det blev ofta en kopp kaffe och en pratstund när han var där. Dessutom hade han lovat en kompis att skrota dennes bil. Alla papper var i ordning så han kunde göra det samtidigt.

Skrota bilen och hjälp bilfantaster

Anders åker för att handla delar och skrota bilen i Stockholm. Så det första han gör är att fixa klart kompisens bilskrotning. Papper lämnas över, och snart är det klart och han kan ge sig till platsen där alla delar till salu finns. Varje gång känns det som julafton när han rotar runt bland alla delar.

Han köper betydligt mer än han tänkt, och när han ska betala står den han känner bäst på skroten i kassan. Så givetvis blir det kaffe i personalrummet. Det här skulle visa sig bli ännu bättre. Mannen berättade att bilen Anders letade efter fanns till salu i stan. Anders fick ett nummer och tog genast fram sin mobil.