Hemstädning utförd av proffs i Uppsala

Har dammråttorna party varje dag och det känns allmänt stökigt hemma? Anlita då en firma som fixar hemstädning i Uppsala och kom hem till en nystädad bostad.

Kombinationen yrkesliv, familjeliv och andra aktiviteter gör uppenbarligen inte hemmet städat. Städningen får stå tillbaka helt enkelt, reflekterade Marcus över. Han och Frida försökte få livspusslet att gå ihop men vissa saker ”glömdes” bort. Jobbet tog sin del, även om de försökte undvika att ta hem arbete på kvällar och helger.

Barnen skulle få mat, åka på aktiviteter och leka med kompisar. Både Marcus och Frida mådde bra av att träna och umgås med egna kompisar. Lägg till att AB Familjen ville spendera tid ihop. Städningen var alltid eftersatt.

Överraska med hemstädning

Just nu var det inte läge att skjuta ut sig ur nåt ekorrhjul, det var bättre att vara lösningsfokuserad. Det skulle finnas företag som kunde fixa hemstädning visste han. Att få det gjort var väl det stora problemet här hemma.

Tänk om han skulle överraska Frida en dag med att det var städat, det skulle vara perfekt. Marcus läste på om företaget på deras hemsida, och noterade att det fanns fler tjänster man kunde lägga till. Putsade fönster var en av tjänsterna som gick att lägga till.

Det kunde inte bli bättre eftersom det just nu såg ut att sitta en hinna av smuts på fönstren. Marcus ringde upp städfirman dagen efter och bokade in en städning i kommande veckan. Det var nästan en bättre present till Frida än en blomsterbukett tänkte han.