Bilskrot hämtade i Trollhättan

Hur fungerar det att lämna in bilen på en bilskrot i Trollhättan? Fråga som man tänker men inte tar reda på. Faktum är att bilen kan hämtas om man vill.

Angelicas bil hade gett upp fullständigt. Det fanns visserligen möjlighet att laga den men kostnaden skulle bli större än bilen var värd så hon lät det bero. Bilen stod där på tomten och väntade på att något skulle hända. Angelica var på gång flera gånger men det kom alltid något emellan.

Det var klart att hon skulle skicka den till skroten men den var avställd och fick inte köras. Så vad gjorde hon? Den frågan var det till sist en kille på krogen, av alla ställen, som upplyste henne om. Det var nämligen bara att kontakta bilskroten och be dem att komma till henne och hämta bilen.

Bilskroten bokades

När hon vaknade följande morgon var bilen otroligt nog det första hon tänkte på. Ett skratt bubblade upp när hon insåg att en auktoriserad bilskrot i Trollhättan kunde lösa hennes problem hur enkelt som helst. Angelica letade reda på hemsidan och fyllde i ett formulär där hon berättade vad hon önskade.

På måndagen ringde de upp och en tid för upphämtning bestämdes. Hon blev upplyst om att hon skulle ta fram ägarbeviset. Det behöver bilskroten för att kunna avsluta pappersarbetet på bilen. En avgift skulle tas för hämtningen men det var det värt, tyckte hon. Redan samma eftermiddag såg hon sin gamla pärla försvinna bort över vägen mot bilskroten i Trollhättan.